Bedrijfsprofiel

Dreamworks Cartuning is een bedrijf gespecialiseerd in totaal opbouw van personenauto’s, styling accessoires en complete carrosserie-ombouw.

 

Dreamworks Cartuning biedt de mogelijkheid een personenauto een metamorfose te geven, die niet meer van origineel te onderscheiden is. De gewone dealer en autoverkoper ophoudt, gaan wij verder. Vooral de kennis op dit gebied en de materialen, zoals een professionele spuitcabine maakt dit mogelijk. Waar bij veel accessoires aan handel en tuningsbedrijven moet worden uitbesteed, wordt het voor de klant vaker duurder en heeft de klant met meer rompslomp te maken. Bij Dreamworks Cartuning heeft u de zekerheid van een goede service en een definitieve prijs vooraf. Dreamworks Cartuning is een bedrijf voortgekomen uit de carrosserie- en autoschadewereld. Na jaren gewerkt te hebben als carrosseriebouwer en schade hersteller, werd het tijd een eigen bedrijf te starten. Dit gericht op de optische uitbouw van personenauto’s. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment van body-kits, uitlaten, verlagingssets, enz. voor alle merken auto’s.

 

Deze internetsite is er om de gelegenheid te geven ons te laten zien en wat er mogelijk is op het gebied van optische tuning. Dreamworks Car Tuning is er voor de veeleisende automobilist, die zich wil onderscheiden van de alledaagse grijze massa. Kwaliteit en afspraken over tijd en kosten vooraf is waar wij als bedrijf voor staan. Iedereen die rechtstreeks zaken met ons doet of heeft gedaan kan dit beamen. Blader eens door onze site en bekijk en vergelijk de mogelijkheden van misschien wel uw auto.

 

Bij vragen staan wij u graag te woord. Veel plezier.